Zin om creatief bezig te zijn?

Workshops

Een leuke workshop bloemschikken bij u in de omgeving. Voor uzelf, met een vriendin of een groepje collega’s?

Ik organiseer verschillende workshops bloemstyling. Na een gezellige avond gaat u naar huis met uw zelf gemaakte bloemstuk.

Alle benodigde materialen en gereedschappen zijn aanwezig, u hoeft zelf niets mee te nemen.
De groepen zijn niet groter dan 8 personen

Wilt u samen met een groep vriendinnen een workshop komen doen, informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden; info@bloemenstudiolia.nl of 0620818012

Een impressie van de workshops

Overzicht van mijn workshops

Voorjaarsbloemstuk

Met diverse soorten voorjaarsbloemen maken we een mooi  bloemstuk. Meestal wordt er gewerkt met mos, voorjaarstakken en natuurlijk mogen de voorjaarsbollen niet ontbreken.

Wilt u meer informatie over de beschikbare data en een voorbeeld zien van het te maken bloemstuk neem dan contact met mij op.

Najaarsbloemstuk of kerststuk

Met diverse soorten najaarsbloemen en accessoires maken we een mooi bloemstuk. Met kerst maken we uiteraard iets met kersttakken en diverse andere kerstaccesoires. 

Wilt u meer informatie over de beschikbare data en een voorbeeld zien van het te maken bloemstuk neem dan contact met mij op.

Teambuilding of feestje

U kunt ook bij mij terecht voor een workshop op maat. Bijvoorbeeld als u eens gezellig met uw collega’s of vrienden of vriendinnen een mooi bloemstuk wilt maken. Dit is eventueel ook te combineren met een high tea of lunch.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met mij op. In overleg kunnen we dan een passend voorstel maken.